Welkom bij Smartcentral

Actueel

Smart Central 2019 – in één dag inspiratie voor een jaar innovatie

7 november, 2019

De ontwikkeling van bedrijfssoftware en procesinnovatie gaat razendsnel. Voor ons is het bijna een dagtaak om bij te blijven. Om jou dat werk te besparen, presenteren we ieder jaar op Smart Central de stand van zaken. In één dag zie je wat de nabije toekomst gaat brengen én kun je gelijk sparren over de mogelijkheden voor jouw organisatie.

Lees verder

Practice Management voor Accountancy – GAC @ Microsoft

4 november, 2019

Is jouw organisatie klaar om de volgende stap te zetten in het faciliteren van de groei van jouw kantoor? Ben je klaar om te excelleren in het vernieuwen en verstevigen van de binding met cliënten en tegelijkertijd de kosten te verlagen van de dienstverlening?

Lees verder

Eerste GAC Lunch & Learn sessie inspireert productiebedrijven

10 oktober, 2019 in Productie Algemeen Events

Donderdag 3 oktober is bij IGS GeboJagema de eerste GAC Lunch & Learn sessie voor productiebedrijven gehouden. Deze korte sessies hebben als doel kennis en ervaring te delen (en gelijktijdig te lunchen). Account Manager Jeroen Brocken: “We hebben een formule gekozen waarmee productiebedrijven direct met elkaar kunnen praten.”

Lees verder

Lunch&Learn - IGS GeboJagema

3 oktober, 2019

Hoe gebruik je ICT om onderscheidend en succesvol te zijn in een productieomgeving? Op donderdag 3 oktober presenteert IGS GeboJagema in Eindhoven hun aanpak. IGS GeboJagema is als organisatie leidend in de productie van hightech matrijzen. We nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Aansluitend op de presentatie volgt een lunch en een rondleiding bij IGS GeboJagema.

Lees verder

Klantevent 5 september - B2B e-commerce voor Dynamics 365 Business Central

5 september, 2019

E-commerce draait om een soepele klantervaring. Om hier meer winst uit te behalen is het belangrijk dat de verschillen tussen on- en offline zo goed als verdwijnen. Artikel, klant en voorraadgegevens moeten synchroon zijn met de offline wereld, om misverstanden bij de klant te voorkomen. Tegelijkertijd wil je ervoor zorgen dat het beheren van alle sites en productpagina's eenvoudig blijft en het liefst ook kan samenwerken met je ERP oplossing. Maar hoe pak je dat aan?

Lees verder
Chat met ons