Welkom bij Smartcentral
  • Gacafbeeldingklanteventsroadtosmartbrandboxb

    Klantevent 23 mei

    Wanneer overstappen op Business Central?

    In onze digitale wereld volgen ontwikkelingen elkaar in rap tempo op. Maar welke ontwikkelingen zijn echt van belang voor je organisatie en op welk moment is het slim om te schakelen? We nodigen je graag uit om op donderdag 23 mei in Oirschot mee te praten over verschillende onderwerpen.

    Inschrijven
CB1 Achtergrondfoto 862 X 572 Training 2

Programma

Met de komst van Dynamics 365 Business Central, is het niet alleen de naam van de software die is veranderd. Met een aanpassing binnen de licentiestructuur worden Cloud en on premise gebruik nader tot elkaar gebracht. Cloud en on premise gebruik wordt nader tot elkaar gebracht. Wat dit betekent voor uw organisatie laten we graag met een aantal praktijkvoorbeelden zien, er kleven namelijk een heleboel voordelen aan vast! 

We behandelen daarbij wat de mogelijkheden van deze toepassingen zijn voor uw versie en vergelijken deze met het vernieuwde Business Central zodat je zicht krijgt op waarom veranderen wel of niet interessant is.

Naast Business Central praten we je ook bij over andere onderwerpen bij, bekijk hiervoor het complete programma. 

Volledig programma
CB9 Contact 1180X454 Corpcontact

Schrijf je in voor het klantevent op 23 mei!

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden die Dynamics Business Central jouw bedrijf kan bieden, maar heb je de tijd niet om ze te onderzoeken? Wij helpen je graag op weg. Kom donderdag 23 mei bij ons langs. Wij praten je bij over de laatste trends en ontwikkelingen en staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

 

Inschrijven Stel een vraag Bel direct: 0499 58 28 28
Stel een vraag over het event

Inschrijven

Chat met ons