Welkom bij Smartcentral

Dagprogramma

 
  9.30 - 10.00  |  Ontvangst

10.00 - 10.30  |  Welkom & Roadmap Business Central & CRM

10.30 - 11.30  |  Microsoft Dynamics 365 Business Central

In deze sessie demonstreren Mignon Coenen en Gilian Kleinveld de nieuwe mogelijkheden van Microsoft Dynamics 365 Business Central. De vernieuwde gebruikersomgeving en de nieuwe functionaliteit van Business Central worden in de praktijk aan u getoond. Tevens komt de krachtige integratie met Microsoft Office en Microsoft Power BI aan bod.

11.30 - 12.30  |  Break out sessies

- Augmented Reality in de praktijk
In de breakout sessie “Augmented Reality in de praktijk” worden een tweetal Dynamics 365 Apps in combinatie met de Microsoft Hololens getoond. De eerste casus is gebaseerd op de Dynamics 365 App “Remote Assist” waarbij service technici de mogelijkheid krijgen om problemen efficiënter op te lossen via samenwerking vanaf verschillende locaties. De tweede casus is gebaseerd op de Dynamics 365 App “Guides” waarbij medewerkers sneller nieuwe vaardigheden aan kunnen leren door het gebruik van mixed reality.

Geen maatwerk meer?!
Maak kennis met het Power Platform van Microsoft en hoe GAC dit bij klanten en intern inzet om business cases op te lossen zonder de inzet van maatwerk. We geven een korte introductie van de producten uit het Power Platform (Power BI, PowerApps en Microsoft Flow) en zullen een aantal praktijk cases ter inspiratie eruit lichten.  Zo krijgt u een goed beeld hoe en waarom er specifiek voor deze oplossingen gekozen is, om de uitdaging in te vullen. Start eenvoudig en snel zonder maatwerk, dankzij standaard integraties met Business Central.

Waarom en waar CRM? 
Business Central helpt u bij de ondersteuning van uw bedrijfsprocessen en is onderdeel van het krachtige Dynamics 365 platform. In deze sessie leggen wij u uit hoe dit platform u kan helpen bij het in verbinding komen (en blijven) met uw klanten. Business Central in combinatie met Dynamics 365 for Marketing & Sales, Power Apps, Power BI en Flow geeft u de mogelijkheden om uw gehele bedrijfsproces te ondersteunen. Laat u inspireren door de standaard mogelijkheden op het gebied van CRM die het volledig geïntegreerde platform te bieden heeft.

12.30 - 13.30  |  Lunch

13.30 - 14.30  |  Break out sessies

- Augmented Reality in de praktijk
Zie beschrijving eerste break out sessies

Geen maatwerk meer?!
Zie beschrijving eerste break out sessies

Waarom en waar CRM? 
Zie beschrijving eerste break out sessies

Waarom upgraden (round table sessie)

14.30 - 15.15  |  Slimmer verkopen via een webshop

Wellicht heeft u nog geen webshop of bent u benieuwd hoe uw e-commerce activiteiten kan verbeteren. Tijdens deze sessie neemt GAC jullie mee in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van B2B e-commerce en hoe Business Central in combinatie met Sana Commere u de mogelijkheden geven om hier invulling aan te geven, zodat u het online verkoop kanaal slimmer kan gaan gebruiken.

15.15 - 16.00  |  Klant aan het woord: 'onze ervaringen met Microsoft Dynamics                               365 Business Central'

16.00 -            |  Borrel

Programmasmartcentral

Verzeker je van een plek bij het klantevent op 23 mei!

Chat met ons